Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

До Франкфурта завітав новий Porsche Cayenne Turbo

Третє покоління легендарного позашляховика від компанії Porsche нарешті доповнилось зарядженою модифікацією під назвою Cayenne Turbo. На стенді німецького бренду у Франкфурті ми побачили справжній суперкар під капотом якого розташовано 8-циліндровий бітурбоагрегат на 545 к.с. та 770 Нм крутного моменту. Найгарячіший позашляховик отримав цінник у 100 тисяч євро, але як ми знаємо це тільки базова вартість машини без яскравих фішок та додаткового обладнання.

Продовжуючи тему технічної переваги нового Porsche Cayenne Turbo слід окремо зупинитися на надсучасному двигуні, який попри невеликий об’єм має чудові характеристики. Спеціально для модифікації с префіксом Turbo, німці розробили ефективну вісімку об’ємом 4 літри. Цей бензиновий агрегат має у своєму активі майже 550 к.с., що забезпечує кроссоверу розгін з 0 до 100 км/год лише за 4,1 секунди. Досягти такого показника вдалося за рахунок повного приводу та фірмової автоматичної коробки перемикання швидкостей PDK. Доречи з пакетом під назвою Sport Chrono, Cayenne Turbo розмінює першу сотню за 3,9 секунди. Максимальна швидкість обмежена на позначці у 250 км/год.

Окрім неперевершеного двигуна новому Cayenne Turbo є чим здивувати шанувальників спортивного драйву. До переліку базового обладнання топової версії увійшли адаптивні амортизатори, пневматична підвіска, система зменшення кренів кузова, посилені гальмівні механізми, задній спойлер, 21-дюймові колісні диски та вихлопна система з двома подвійними патрубками. Серед додаткових опцій цікавим варіантом виглядає пакет оснащення екстер’єру карбоновими елементами. 

Інтер’єр викликає тільки позитивні відчуття, адже по-перше – це дуже якісний та коштовний кокпіт, а по-друге для водія створена особлива атмосфера комфорту та затишку. Ергономіка з водійського місця продумана до дрібниць, що також позитивно впливатиме на водія під час довгих подорожей по швидкісним автобанам. Зручні спортивні передні сидіння ідеально пасують цьому потужному та розкішному позашляховику.

В Європі нове покоління Porsche Cayenne Turbo з’явиться на початку 2018 року, а вже через декілька місяців після цього очікується його поява на українському ринку…

 

22.09.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

До Франкфурта завітав новий Porsche Cayenne Turbo

Політика конфіденційності